ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Είναι καιρός για ανακαίνιση! 

Ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς αποτελείται από καταλύματα όπου φιλοξενούμε ξένους επισκέπτες στον τόπο μας.Τα καταλύματα μας είναι η εικόνα μας,είναι η εικόνα του κάθε επαγγελματία άλλα και η εικόνα του τόπου μας.

Εμείς στην εταιρία μας με τα νέα ανταγωνιστικά πακέτα ανακαίνισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων σας δίνουμε ένα ακόμη κίνητρο για την βελτίωση αυτής της εικόνας και για την αύξηση της ακροαματικότητας  της δικής σας επιχείρησης.

 

Επαγγελματίες που μας εμπιστεύτηκαν

http://whiteolivehotels.com/

Στο παραπάνω ξενοδοχειακό συγκρότημα σε συνεργασία με την vesto.gr  σχεδιάστηκε,οργανώθηκε και κατασκευάστηκε ένα έργο άνω των 150 κλινών .Τοποθετήθηκαν πόρτες  εσωτερικές ,πόρτες εξωτερικές με ειδική κλειδαριά κάρτας ,ντουλάπες,mini bar,κρεβάτια,κεφαλάρια ,κομοδίνα,βαλιτσοθήκες,τουαλέτες με καθρέπτες καθώς έγιναν και  εργασίες όπως τοποθέτηση διαχωριστικών γυψοσανίδας. Η αποπεράτωση του έργου έγινε σε λιγότερο από 20 ήμερες με αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα.

Επίσης προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση και after sales service εφ'ορου ζωής.

 

 

Δυνατότητες

Αναλαμβάνουμε όλη την σχεδιαστική μελέτη 

Εξοπλίζουμε όλους τούς χώρους με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. 

Διεκπεραιώνουμε εργασίες κατασκευαστικες και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας σας δίνουμε όλο το πακέτο της ανακαίνισης .