ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Είναι καιρός για ανακαίνιση! 

Ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς αποτελείται από καταλύματα όπου φιλοξενούμε ξένους επισκέπτες στον τόπο μας.Τα καταλύματα μας είναι η εικόνα μας,είναι η εικόνα του κάθε επαγγελματία άλλα και η εικόνα του τόπου μας.

Εμείς στην εταιρία μας με τα νέα ανταγωνιστικά πακέτα ανακαίνισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων σας δίνουμε ένα ακόμη κίνητρο για την βελτίωση αυτής της εικόνας και για την αύξηση της ακροαματικότητας  της δικής σας επιχείρησης.

 

Επαγγελματίες που μας εμπιστεύτηκαν

http://whiteolivehotels.com/

Στο παραπάνω ξενοδοχειακό συγκρότημα σε συνεργασία με την vesto.gr  σχεδιάστηκε,οργανώθηκε και κατασκευάστηκε ένα έργο άνω των 150 κλινών .Τοποθετήθηκαν πόρτες  εσωτερικές ,πόρτες εξωτερικές με ειδική κλειδαριά κάρτας ,ντουλάπες,mini bar,κρεβάτια,κεφαλάρια ,κομοδίνα,βαλιτσοθήκες,τουαλέτες με καθρέπτες καθώς έγιναν και  εργασίες όπως τοποθέτηση διαχωριστικών γυψοσανίδας. Η αποπεράτωση του έργου έγινε σε λιγότερο από 20 ήμερες με αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα.

Επίσης προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση και after sales service εφ'ορου ζωής.

 

 

www.kefaloniahouses.com

Συγκρότημα 7 κατοικιών 
Συντήρηση και αποκατάσταση φθορών.

http://www.aristomenisstudios.com/el/

Ανακαίνιση δωματίου με έπιπλα αποκλειστικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για τον χώρο αυτό βάση  Ευρωπαϊκών προδιαγραφών .Έγινε επίσης ειδική κατασκευή κρυφής  κουζίνας με συρόμενες πόρτες στην πρόσοψη για την διακριτική απόκρυψη του πολυκούζινου καθώς επίσης σχεδιαστικέ ειδικό κεφαλάρι και βάση κρεβατιού με ανατομικό στρώμα .

 

Επισης :

http://www.steliata.gr/

Villa Big Blue-Fiscardo

 

Δυνατότητες

Αναλαμβάνουμε όλη την σχεδιαστική μελέτη 

Εξοπλίζουμε όλους τούς χώρους με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. 

Διεκπεραιώνουμε εργασίες κατασκευαστικες και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας σας δίνουμε όλο το πακέτο της ανακαίνισης .